AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kol saati almak

Kahve falında siyah kol saati almak

Kahve falında siyah kol saati almak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, talihinizin artacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, mal ve para sahibi olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah kol saati almak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Kahve falında siyah kol saati görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kol saat görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kol saati almak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati takmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati takmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat kol saati görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yeni bir eve taşınacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş kol saati görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir