AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kol saati görmek

Kahve falında erkek kol saati görmek

Kahve falında erkek kol saati görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, itibarının ve makamının artacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında erkek kol saati gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin kolunda saat görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet eder.

Kahve falında erkek kol saati görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saati bulmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saatini kaybetmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kol saat görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati almak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir