AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kol saati hediye almak

Kahve falında birinden kol saati hediye almak

Kahve falında birinden kol saati hediye almak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, nasiplerini alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, saadetinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında kol saat hediye almak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında altın kol saati hediye almak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kol saati hediye almak başının belaya girmeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak oğlu evli ise boşanacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati hediye etmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında hediye kol saati görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir