AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kol saati görmek

Kahve falında saat kol saati görmek

Kahve falında saat kol saati görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, önünün açılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında saat kol saati gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında saati koluna takmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi kol saati görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulur.

Kahve falında hediye kol saati almak geçiminin daha kolay hale geleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalettir.

Kahve falında kol saati taktığını görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında süslü kol saati görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir