AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kol saati görmek

Kahve falında gümüş kol saati görmek

Kahve falında gümüş kol saati görmek yenileneceğine ve can bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kol saati gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında gümüş kol saati görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş saat hediye almak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş saat bulmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati almak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kol saati almak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak insanların alım gücünün azalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kol saati görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir