AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk kol saati görmek

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, aile saadetinin artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renk kol saati gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek nasibin bollaşacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında renkli kol saati görmek maddi açıdan rahat edileceğine, tüm kederinin uçup gideceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kolunda beyaz saat görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kol saati görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kol saati takmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir