AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir