AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek başarılı bir kişi olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir