AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık uzun saç gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık saçlı olmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir