AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kıvırcık görmek

Kahve falında saçı kıvırcık görmek

Kahve falında saçı kıvırcık görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerin canlanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kıvırcık gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kıvırcık saçlı görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kötü sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı bebek görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir