AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kıvırcık yapmak

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında saçını kıvırcık yapmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kıvırcık yapmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak çok güzel günler geçirileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kıvırcık salatası yapmak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı kadın görmek tövbe etmeden vefata, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir