AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, korkularının üzerine gideceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık siyah saç gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek birlikte kâh ağlayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kıvırcık yapmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir