AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kıvırcık sarı saç gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir