AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, makam edineceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, işlerinin toparlanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçlı adam görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir