AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kefenli birini görmek

Kahve falında siyah kefenli birini görmek

Kahve falında siyah kefenli birini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah kefenli birini gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında siyah kefenli birini görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kefen görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek zorlukları atlatacağına, güvenini sarsacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve kefen görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini kefenli görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kefen görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir