AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, övgü dolu sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi kefen görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini kefeniyle görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ana baba dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir