AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kefen görmek

Kahve falında siyah kefen görmek

Kahve falında siyah kefen görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kefen gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında siyah kefenli birini görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere delalettir.

Kahve falında siyah kefen görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek kefeni görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek bunun da geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefenlenmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir