AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kefenle gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kefenli görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kefen görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kefende görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında birini kefende görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kefeni açmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefenden çıkmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir