AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kefenli görmek

Kahve falında annesini kefenli görmek

Kahve falında annesini kefenli görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, namaz kılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini kefenli gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Kahve falında annemi kefenle görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi kefenli görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında annesini kefenle görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında annesini kefenli görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet eder.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi kefenli görmek esenlik içinde olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneni kefenli görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi kefende görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir