AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve kefen görmek

Kahve falında ölü ve kefen görmek

Kahve falında ölü ve kefen görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ve kefen gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüp kefenlenmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kefenle görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir