AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kefen görmek

Kahve falında kara kefen görmek

Kahve falında kara kefen görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarıyla geleceğine, prestij kazanılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yeni mallara kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında kara kefen gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kara kefen görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında birine kefen vermek sağlık sorunun kalmayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefenle görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen almak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında ölüp kefen giymek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir