AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kefene sarmak

Kahve falında ölüyü kefene sarmak

Kahve falında ölüyü kefene sarmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında kefene sarmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kefen sarmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birini kefene sarmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında ölü sarmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü sarmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir