AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kefeni görmek

Kahve falında bebek kefeni görmek

Kahve falında bebek kefeni görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kefeni gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalardan ders çıkaranlar sınavı daha kolay verebilirler.

Kahve falında kefende bebek görmek verilen  sözlerin tutulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefenli bebek görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında kefene bebek görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, özel muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği kefende görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek işlerinin açılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kefeni görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir