AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp kefenlenmek

Kahve falında ölüp kefenlenmek

Kahve falında ölüp kefenlenmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüp kefenlenmek gördüyseniz:

  • Devam eden zorlukları veya açmazları çözmeye çalışmak yerine ebedileşmesini sağlayacak yöntem arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında ölü kefeni görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, insanların güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölüden kefen almak moralin ve keyfin yerine geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini kefende görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir