AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek boş yere korku duyulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah at tarafından kovalanmak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak hevesinin kursağında kalacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir