AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işarettir.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir