AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi ısırması görmek

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ısırması gördüyseniz:

  • Normal akışınızın dışına çıkmanız, bazı alanlarda size ilham veren fikirleri ateşleyebilir.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ısıran kedi görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek bol kazançlı günler geçireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek işlerin yoluna gideceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir