AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran kedi görmek

Kahve falında ısıran kedi görmek

Kahve falında ısıran kedi görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ısıran kedi gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, zorlukların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ısıran kedi görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir