AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran kediyi öldürmek

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, adını aklamayı başaracağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek başarısızlığa düşüleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ısıran kedi görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek mutlu olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak yeni bir haneye sahip olunacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir