AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi ısırması görmek

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi ısırması gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak Allah katında yükseleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpek ısırması görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek yalan söyleyeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek makamının ve ününün artacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ısıran kedi görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, arabasını ve toprağının olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir