AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi ısırması görmek

Kahve falında kara kedi ısırması görmek

Kahve falında kara kedi ısırması görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi ısırması gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek anne baba duaları alınacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak işinin aksayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek ticarette zarar edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir