AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi ezmek

Kahve falında kediyi ezmek

Kahve falında kediyi ezmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işsiz ise işe gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, başarılarının azalacağına yorulur.

Kahve falında kediyi ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ezmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ezmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla kedi ezmek küslükleri gidereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakla kedi ezmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kedi ezmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin başını ezmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir