AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusu ezmek

Kahve falında kedi yavrusu ezmek

Kahve falında kedi yavrusu ezmek kötü sözler duyacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalettir.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında yavru kedi ezmek masraflarının azalacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yavru köpek ezmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla kedi ezmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ezmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ezmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalettir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir