AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin başını ezmek

Kahve falında kedinin başını ezmek

Kahve falında kedinin başını ezmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, emeklerinin heba olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını ezmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında kedinin başını ezmek bütçesinin küçüleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan başını ezmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek dedikoduya, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yılan başı ezmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başını ezmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına işaret eder.

Kahve falında farenin başını ezmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek kolaylığa kavuşacağına, dış ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir