Kahve falında kedi ezdiğini görmek

Kahve falında kedi ezdiğini görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, her nimetin lezzetine varacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalet eder.

Kahve falında kedi ezdiğini gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek büyük miktarda para kazanılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ezmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ezmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi ezmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek elindekini de bitireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top