AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakla kedi ezmek

Kahve falında ayakla kedi ezmek

Kahve falında ayakla kedi ezmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakla kedi ezmek gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlayabileceksiniz.

Kahve falında ayakla kedi ezmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağıyla ezmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına yorulur.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek keyifli hale geleceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında ayakla ezmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakla yılan ezmek hastalıklarının son bulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla kedi ezmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir