AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah keçeli kalem görmek

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah keçeli kalem gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçeli kalem görmek helal kazanca sahip olunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı keçesi görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kalem çekmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak neşesini kaçıracağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir