AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah göz kalemi satın almak

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında göz kalemi satın almak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah göz kalemi almak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalem satın almak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir