AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçeli kalem görmek

Kahve falında keçeli kalem görmek

Kahve falında keçeli kalem görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, halinin iyi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında keçeli kalem gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Kahve falında keçeli kalem görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı keçesi görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalem suresi okumak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk kalem görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında göz kalemi sürdüğünü görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert göz kalemi görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir