AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı keçesi görmek

Kahve falında ayakkabı keçesi görmek

Kahve falında ayakkabı keçesi görmek birçok engelin aşılacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı keçesi gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Kahve falında ayakkabı keçesi görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçeli kalem görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, yarasını saracağına alamet eder.

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek fesada bulaşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıda kurt görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir