AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah göz kalemi görmek

Kahve falında siyah göz kalemi görmek

Kahve falında siyah göz kalemi görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah göz kalemi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah göz kalemi almak çocuk sahibi olunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işarettir.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir