AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir