AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine kalem çekmek

Kahve falında gözlerine kalem çekmek

Kahve falında gözlerine kalem çekmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, bolluk içine olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz kalemi çekmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek bunalıma düşeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında gözlere kalem çekmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına yorulur.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir