AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hırka görmek

Kahve falında siyah hırka görmek

Kahve falında siyah hırka görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah hırka almak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi olarak güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri renk hırka görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni hırka görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir