AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye hırka giydirmek

Kahve falında ölüye hırka giydirmek

Kahve falında ölüye hırka giydirmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek başına çok güzel olaylar geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz hırka giymek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında krem rengi hırka giymek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı hırka giymek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında hırka giymek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek sonucun kişi için hayırlı olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir