AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hırka almak

Kahve falında siyah hırka almak

Kahve falında siyah hırka almak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, düzeninin bozulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına delalettir.

Kahve falında siyah hırka almak gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Kahve falında siyah hırka görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hüsrana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah hırka almak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk hırka görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında sökülmüş hırka görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir