AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hırka kaybetmek

Kahve falında siyah hırka kaybetmek

Kahve falında siyah hırka kaybetmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, işine dört elle sarılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işarettir.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında hırkasını kaybetmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah hırka görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah hırka almak çalışmalarının yarıda kalacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ayakkabı kaybetmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir