AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakıp saç taramak

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, özgüveninin artacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak kazancını artıracağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında birine bakıp gülmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir