AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bakıp gülmek

Kahve falında birine bakıp gülmek

Kahve falında birine bakıp gülmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birine bakıp gülmek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Kahve falında birine bakıp gülmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Kahve falında aya bakıp dua etmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında fala bakıldığını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında falına bakıldığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir