AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak kendini bunu başaracağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek iyiliğe ve güzelliğe, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, umutsuzluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paten kayan birini görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın içine girmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir